20.06.2019
Andrei Nastase spune cum a plecat Vlad Plahotniuc din tara: "Cu un automobil Mercedes prin Transnistria, a ajuns in Ucraina, iar de acolo a plecat la Londra" - VIDEO
Ministrul de Interne, Andrei Nastase a spus ca Vladimir Plahotniuc si-a comandat un charter pe aeroportul din Chisinau, dar a renuntat la acea cursa. El a parasit Republica Moldova pe data de 14 iunie cu un automobil Mercedes prin Transnistria. A ajuns in Ucraina, iar de acolo a plecat la Londra.

Andrei NASTASE, MINISTRUL DE INTERNE: "Din informatiile operative pe care le avem si le putem pune la dispozitia opiniei publice este ca numitul Vladimir Plahotniuc a parasit Republica Moldova pe data de 14 iunie cu un automobil de marca Mercedes prin Transnistria, a ajuns in Ucraina, a luat un avion pana intr-un alt oras din Ucraina, iar de acolo a plecat la Londra. Cert este ca acest numit Plahotniuc si-a comnadat un charter care l-a asteptat pe aeroportul Chisinau, dar probabil din frica ca ar putea sa fie oprit, obstructionat. Nu stiu de ce ar avea o frica, daca n-ai facut rau pe lumea asta. A renuntat la acea cursa charter si a plecat in Ucraina."

Articole din aceeasi categorie