06.06.2019
Andrei Nastase si Maia Sandu evita sa spuna daca o vor vota pe Zinaida Greceanii in calitate de presedinte al parlamentului: „Vom vota un om integru de la PSRM si atat” - VIDEO
Andrei Nastase si Maia Sandu evita sa spuna daca o vor vota pe Zinaida Greceanii in calitate de presedinte al parlamentului. Copresedintii blocului ACUM sustin ca vor veni cu un raspuns atunci cand se vor intalni cu socialistii si vor afla daca acestia nu si-au schimbat parerea si o vor inainta tot pe Greceanii.

Lorena Bogza: „Ceea ce ati spus, o persoana integra, Zinaida Greceanii e o persoana integra sau nu?”

Maia Sandu, LIDER PAS: „Urma sa discutam daca candidatul e unul final. Daca maine dimineata cei de la PSRM vin, vom discuta pe cine insista ei.”

Lorena Bogza: „Va veti duce la o intalnire cu socialistii cu o declaratie comuna?”

Maia Sandu, LIDER PAS: „Speram sa vina maine, cat nu este prea tarziu si sa ne clarificam cu pozitia lor si pozitia noastra.”

Andrei Nastase, LIDER PPDA: „Am facut invitatia catre socialisti, sa ne departam de nume, poate ca nu s-a inteles in spatiul public, sunt dispus sa-mi dau demisia imediat dupa promulgarea legilor. Daca eu sunt o problema pentru cineva, sunt gata sa-mi dau demisia. Aceste procese trebuie facilitate si nu de inchis, legat de un nume sau de un profil.”

Lorena Bogza: „Daca socialistii insista pe Greceanii care va fi pozitia ACUM?”

Andrei Nastase, LIDER PPDA: „De ce ghicim la televizor, daca noi deja de 3 luni am fi putut sti?”

Lorena Bogza:Va intreb pentru ca numele Zinaidei Greceanii este legat de evenimentele din aprilie si multe altele?”

Maia Sandu, LIDER PAS: „Colegii nostri nu ar vrea sa voteze pentru niciunul din PSRM. Sau lasam acest regim sa distruga pana la capat ce a mai ramas, sau discutam maine si atunci se clarifica situatia. Ne asezam maine dimineata si clarificam care este pozitia PSRM si atunci se clarifica lucrurile. Nu am de ce sa spun daca am vota sau nu pentru ca nu stim concret care va fi candidatul PSRM.”

Articole din aceeasi categorie