12.06.2019
Andrei Nastase, despre protestatarii care au inconjurat institutiile statului: "Oamenii de acolo sunt oameni necajiti cu pensii foarte mici, oameni care nu vor sa munceasca, oameni care vor accepta sa obtina intr-o noapte, doua, bani pe care i-ar primi intr-o luna"
"Oamenii de acolo sunt oameni necajiti cu pensii foarte mici, oameni care nu vor sa munceasca, oameni care vor accepta sa obtina intr-o noapte, doua, bani pe care i-ar primi intr-o luna". O spune Andrei Nastase in cadrul emisiunii InPROfunzime.

Andrei NASTASE, MINISTRUL DE INTERNE IN GUVERNUL SANDU: "In spatele a ceea ce se vede la televizor se produc fenomene, imi vin mesaje din teritoriu, tin comunicare cu politisti, toata lumea asteapta semnalul nostru, dar le spun sa aiba rabdare.

Sunt tot mai multi oameni, care asteapta sa vina, oamenii de acolo sunt oameni necajiti, cu pensii foarte mici, oameni care nu vor sa munceasca, eu am trecut pe acolo, zilnic merg pe la toate institutiile. Din 700 si ceva de mii de cetateni, peste 500 de mii au pensii sub minimul de existenta, oameni care vor accepta sa obtina intr-o noapte, doua, bani pe care i-ar primi intr-o luna.

O tara intreaga sufera din cauza celor care s-au baricadat in spatele oamenilor nevoiasi, eu am fost procuror, este jalnic cum niste ofiteri sunt pusi sa se ascunda in spatele unor oameni nevoiasi care au fost tarati de Plahotniuc si Sor impreuna.

Tineri adusi de prin raioane imbracati si lasati peste noapte, in spatele lor se ascund alti oameni, nimeni nu a spus ca noi vom aduce oameni, oamenii vor sa vina singuri, pentru ca la protestele desfasurate de PPDA anterior, oamenii au venit singuri..."

Articole din aceeasi categorie